• Godziny otwarcia

    Godziny otwarcia:X

    PONIEDZIAŁEK06:30 - 22:30 

    WTOREK06:30 - 22:30

    ŚRODA06:30 - 22:30 

    CZWARTEK06:30 - 22:30 

    PIĄTEK06:30 - 22:30

    SOBOTA08:00 - 21:00

    NIEDZIELA09:00 - 20:00

  • Kontakt

    Pozostańmy w kontakcie!X

    ADDRESSul. Warszawska 79A, 15-201 Białystok
    E-mail: maniacgym@maniacgym.pl

    MANIAC GYM A.B.H. Leszczyńscy s. c.

    Tel: +48 85 740 69 31

    Biuro 737206
    Recepcja 3056179

    Dodaj komentarz

    Wysyłamy Twoją widomość. Proszę czekać...

    Dziękujemy za wysłanie wiadomości! Odpiszemy jak najszybciej.

    Podczaqs wysyłania widomosci pojawił się problem, proszę spróbować ponownie.

    Proszę wypełnić wypełnić wszystkie pola widomości przed jej wysłaniem.

Zupa jarzynowa Julienne z wędzoną piersią indyka (6-8 porcji)- (danie białkowe)

Zupa jarzynowa Julienne z wędzoną piersią indyka (6-8 porcji)- (danie białkowe)

Przez Joanna Zapolska | w Przepisy dietetyczne | on wrzesień 18, 2013

Składniki:

6-8 porcji

1 litr wywaru wołowego lub z kurczaka

450 g selera

150 g pora

1 kalarepka

200 g marchwi

100 g zielonego groszku zielonego może być z puszki

2 ząbki czosnku

100 g wędzonej piersi z indyka

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

sól, pieprz

Wszystkie warzywa myjemy i kroimy wzdłuż w paski na bardzo cienką zapałkę o długości 4cm. Czosnek zgniatamy i kroimy na płatki. Wędzoną pierś z indyka kroimy jak warzywa. Podgrzewamy wywar i dodajemy do niego wszystkie warzywa i mięso i gotujemy około 10 min. Doprawiamy solą pieprzem i natką pietruszki

 

No Comments do "Zupa jarzynowa Julienne z wędzoną piersią indyka (6-8 porcji)- (danie białkowe)"

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

 
COPYRIGHT ©VISUALPROMO 2013. ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED WITH LOVE BY VISUALPROMO